EPOXY

Epoxy, eller kunstharpiks, er en flytende plastmasse der molekylene vil polymerisere når de utsettes for varme, eller blir blandet med en såkalt herder. Epoxy er den mest brukte herdeplasten i Norge. Den har tradisjonelt sett blitt brukt innenfor industrien på for eksempel lager, verksteder og parkeringshus, men i dag er denne typen gulv blitt mer vanlig i moderne hus, butikker, kjøpesenter og lignende.

Fordelene med Epoxy er mange, men de viktigste er gjerne at det har svært gode tekniske egenskaper, det gir en veldig trendy blank look, er meget slitesterkt og forenkler renholdet.

Epoxy kan legges i alle farger, og også med forskjellige effekter. En kan f.eks. legge firmalogo eller bilde/folie i gulvet.

POLYURETAN

Polyuretan er den herdeplasten som har hatt størst økning de siste år. Polyuretanbelegg leveres som 2- eller 3- komponents system, og kjennetegnes best ved sin fleksibilitet.

Polyuretan har samme utseende og uttrykk som epoxybelegg, men er på grunn av sin fleksibilitet bedre egnet i arealer hvor det er bevegelser i underlaget eller fare for rissdannelser.

Med vår erfaring får du riktig belegg til ditt bruk